Zwarte markt Utrecht openingstijden

 

De zwarte markt van Utrecht bestaat al sinds 1981 en heeft al heel veel mensen plezier gebracht. Omdat veel mensen vaak het idee hebben dat er niet genoeg uren in een dag zitten, heeft het bestuur van de zwarte markt besloten om de openingstijden wat aan te passen. Vanaf 30 maart zijn de openingstijden dan ook als volgt: op zaterdag van 08:30 uur tot 17:00 uur en van zondag zelfs van 08:30 uur tot 18:00 uur! Hierdoor kunt u, op uw vrije dag, een beetje uitslapen en toch nog genieten van een dagje op de markt.

Veel te doen
Naast de markt, dat natuurlijk het hoofdonderdeel van de zwarte markt is, zijn er ook nog andere dingen te doen. Zo is er op zaterdag vanaf 11.00 uur een bingo. Elk uur begint er een nieuwe, met de laatste om 15.00 uur. U kunt er een hapje eten, maar ook gewoon winkelen of zelfs uw haren laten knippen. Een bekend motto is dan ook: “U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het daar... op de Utrechtse Bazaar!”. Geen weekend is hetzelfde en daarom blijft de ervaring leuk om steeds maar weer opnieuw te beleven.

Een prima dagje uit
Er is nauwelijks een reden om niet naar de zwarte markt te gaan. Zo hebben kinderen tot en met twaalf jaar gratis toegang en is de toegang voor personen boven die leeftijd slechts drie euro. Dit wordt al goedgemaakt door het feit dat parkeren gratis is. Er zijn overigens 1250 parkeerplaatsen, dus u heeft altijd wel een plekje voor uw auto. Elk weekend, het hele jaar door, is dit dé plek om te genieten met het hele gezin. Neem anders een paar minuten de tijd om de website te bekijken – de foto's daar geven een prima beeld van hoe het er op de markt aan toe gaat!