Zwarte markt Utrecht adres

 

Als u al eens eerder op de markt in Utrecht bent geweest, kan het misschien wat verwarrend zijn: we zitten sinds 25 augustus 2012 op een nieuw adres. De zwarte markt is nu te vinden op:
Papendorp-Utrecht, Groenewoudsedijk 6. We hebben natuurlijk ook een postcode. Ons postadres: Postbus 2729, 3430 GC Nieuwegein. Voor mensen die met de auto komen en een navigatiesysteem gebruiken: het beste adres om in te voeren is Taatsendijk 4, 3528 BH.

Bereikbaarheid
Sinds 2 juni 2013 heeft de zwarte markt van Utrecht haar eigen bushalte! Deze is te bereiken met bus 102, 103 en 107. Van die drie rijdt alleen 103 niet op feestdagen; de andere twee kunnen u het hele jaar door naar de zwarte markt brengen. Zoals u misschien al door heeft, de markt is ook op feestdagen geopend. De tijden kunnen dan wat afwijken. Kijk op de website of Facebook pagina voor de details. Verder is de bazaar per auto ook heel makkelijk te bereiken. Als u via de A12 en de A27 komt, neem dan de A2 richting Amsterdam. Neem de tunnel richting Papendorp. Vanaf daar kunt u de ANWB-borden met “Utrechtse Bazaar” erop volgen. Parkeren is gratis, en er zijn 1250 parkeerplaatsen beschikbaar.
Ook de fiets is natuurlijk een optie; er is een fietsenstalling naast de markt waar u uw fiets neer kunt zetten.

Contact
Heeft u op- of aanmerkingen, een vraag of wilt u gewoon iets vertellen over de markt? Laat niets u dan tegenhouden en neem contact met ons op! De contactgegevens staan op de website. Wilt u bijvoorbeeld een keertje een kraampje huren zodat u uw spullen kunt verkopen? Dat kan. U krijgt zo snel mogelijk een reactie.

Niet alleen
Natuurlijk komt u niet alleen naar de markt. Hoewel u voor de entree drie euro moet betalen, mogen kinderen tot en met twaalf jaar gratis naar binnen. Ook mag u de hond meenemen! Deze moet wel aangelijnd blijven en... “behoeftes”, die zullen toch echt buiten gedaan moeten worden.